In urmatorul numar al Revistei Avantaje, care apare pe piata in 25 septembrie, veti putea lectura povestea autobiografica a Angelicai Crizboi, singura femeie manager din piata de security romaneasca.
Angelica Crizboi, lider si antreprenor, este femeia care a construit, alaturi de sotul sau, brandul RPG Security, fiind o prezenta unica in lumea afacerilor Bucurestiului postdecembrist si o persoana care a stiut ca doar munca sustinuta este calea spre succes.
Dupa mai bine de 18 de ani in bransa, Angelica Crizboi, General Manager al RPG Security, este considerata una dintre cele mai frumoase si influente femei de afaceri din Romania. Desi o doamna cu mana de fier, ea nu si-a pierdut feminitatea, iar cea mai mare dorinta a sa a fost sa progreseze si sa poata lasa ceva in urma.
Le doresc tuturor femeilor de afaceri, sa nu uite ca sunt femei, sa se redescopere in fiecare zi, sa se uite mai des in oglinda sufletului, sa nu rateze momente ce nu se mai intorc, sa-si doreasca cat mai mult, sa indrazneasca si sa nu uite sa zambeasca mai mult, atat pentru ele dar si pentru cei dragi din jurul lor", spune Angelica Crizboi - General Manager RPG Security.