DeCeNews: De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. Gadea: Se lupta pentru viața ei

Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Ziarul Bitpresss, din Arges, a lansat un zvon conform caruia Oana Stancu a fost data afara de la Antena 3. Motivul invocat de ziaristii argeseni, potrivit ziarulprofit.ro: cunoscuta ziarista si-ar fi permis sa il "tavaleasca" pe deputatul argesean Mircea Draghici intr-o emisiune, considerata de multi a fi un adevarat linsaj mediatic.
Adevarul este ca Oana Stancu este bolnava. Mihai Gadea a dezmintit pe Facebook zvonul ca jurnalista a fost data afara.
"Oana Stancu este unul dintre cei mai buni jurnalisti pe care ii are Romania! Am sansa de a ma numara printre prietenii ei si de a lucra cu ea in ultimii ani. Cata minte au slugile politice din presa sa incerce sa convinga publicul ca am dat-o afara pe Oana de la Antena 3???????? Oana se lupta pentru viata si sanatatea ei si va invinge pentru ca e un om puternic, mult iubit de noi si mai ales de Dumnezeu!", a scris Gadea pe Facebook.
Oana Stancu a declarat, la randul ei, ca are probleme de sanatate si ca astfel de "povesti" fac de ras pe cei care le lanseaza.
"Cei care scriu aceste povesti despre mine se fac de ras singuri si arata care le sunt interesele politice (in cazul de fata probabil sa-l contureze pe dl Draghici ca fiind atat de puternic incat sa ma zboare din Antena).
"Probabil autorii acestor ziceri nu urmaresc Antena 3 sau isi dispretuiesc cititorii pentru ca televiziunea aceasta harsaita in lupta cu cel mai corupt regim nu poate fi suspectata ca isi da afara realizatorii la comanda unor politicieni.
Asadar nu am plecat din Antena 3, sunt tot aici si abia astept sa revin pe post. Motivele pentru care lipsesc sunt legate strict de problema de sanatate cu care ma confrunt, lucru pe care l-am facut public si eu si colegii mei Mihai Gadea, Adrian Ursu si Radu Tudor. Pentru a-i face de ras si mai tare insa pe scribii d-lui Draghici, va rog sa verificati pe site-ul Antena 3 ca am lipsit si in editiile de dinaintea celei cu dl Draghici. (Ma confruntam deja cu problemele de sanatate, am crezut ca sunt pregatita sa revin, am facut emisiunea din 12 octombrie si am ajuns la spital.) De asemenea, o simpla cautare pe Google va arata de cate ori am intervenit telefonic in emisiunile colegilor mei de atunci si pana in prezent, inclusiv la Sinteza Zilei.
Mai mult de atat nu am ce sa va spun, detaliile de sanatate tin de viata privata. Am norocul de a avea langa mine oameni ca Adi sau Mihai care nu sunt colegi sau sefi ci prieteni adevarati, dintre aceia pe care ii descoperi cand iti e mai greu si ei sunt langa tine neconditionat. Celor insetati sa speculeze pe seama absentei mele nu pot decat sa le urez ca la greu sa aiba langa ei prieteni ca ai mei, pentru ca sunt convinsa ca ii vor ajuta sa se faca oameni mai buni si sa nu se mai vanda pe trei lei unui politician corupt", a declarat Oana Stancu.