InfoBrasov.net: Subminarea economiei nationale in Regimul Basescu are trei nume Traian, Elena si Emil!

Iata o prima si transanta declaratie care atrage atentia asupra sanctionarii celor care au jefuit Romania tmp de 10 ani, Traian Basescu, Emil Boc si Elena Udrea ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale, a declarat luni seara, la Romania TV, premierul Victor Ponta.
Acestuia i-a fost prezentata declaratia facuta duminica de Traian Basescu, in cadrul unei dezbateri publice organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, si in care Basescu a afirmat ca, impreuna cu Emil Boc, a avut curajul sa isi asume "trecerea prin criza".
"Am avut curaj impreuna cu premierul sa luam tara in spate si sa o trecem intr-un an si jumatate prin criza, ceea ce putini au avut curaj sa faca in Europa si am dat din nou posibilitatea ca tara sa-si reia cresterea economica. Asa firava cum este ea", a declarat atunci Basescu.
Victor Ponta a precizat ca "au fost trei, Traian Basescu, Emil Boc si o doamna", referindu-se la Elena Udrea.
"Au luat tara in spate si au dus-o in prapastie", a acuzat premierul, afirmand ca cei trei ar trebui "judecati pentru subminarea economiei nationale".
Intrebat de moderatori daca este vorba de o declaratie politica sau o intentie, Ponta a precizat: "Era gandul unui simplu roman. Cred ca acesti trei oameni chiar au distrus Romania in anii in care au avut puterea absoluta".
Seful executivului a mai acuzat ca "doi dintre ei (Traian Basescu si Elena Udrea, n.r.) s-au imbogatit, dl Boc nu cred ca s-a imbogatit